Domov >> Recepty << Polievky << Najlepší kotlíkový guľáš z bravčového a hovädzieho mäsa so zemiakmi recept
PRÍSADY:
- bravčové mäso pol kila
- hovädzie mäso pol kila
- mletá rasca
- mletá červená paprika jedna polievková lyžica
- soľ
- cibuľa 2 kusy
- mleté čierne korenie
- bravčová masť 3 polievkové lyžice
- zemiaky jedno kilo
- pohár leča
POSTUP:
Nakrájanú cibuľu zľahka opečieme na masti a pridáme nakrájané na kocky hovädzie a bravčové mäso s chvíľku smažíme. Následne okoreníme, osolíme a pridáme rascu, papriku, majoránku, zalejeme vodou a varíme až pokiaľ mäso nie je polomäkké. Potom pridáme lečo a nakrájané zemiaky. Varíme až pokiaľ nie je mäso uvarené.